Pirmasis Sinsinatyje kumščių nenulaikė šeimininkų žaidėjas Amiras Garretas: staiga įsiutęs beisbolininkas pasileido link varžovų atsarginių suolo ir puolė juos talžyti.

Po akimirkos aikštės krašte jau kunkuliavo peštynės, į kurias įsitraukė dešimtys abiejų ekipų atstovų, o smarkiausiai susikibę mušeikos raičiojosi ant žemės.

Aštuoni aktyviausi incidento dalyviai buvo pašalinti iš rungtynių, tarp jų – du treneriai.

Neabejojama, kad MLB nepažiūrės pro pirštus ir apdalins peštukus diskvalifikacijomis bei baudomis. Tuo labiau, kad panašios aistros „Reds“ ir „Pirates“ tarpusavio rungtynėse šiame sezone užverda nebe pirmą kartą.

Paradoksalu, bet tai gali išeiti į naudą „Pirates“ atstovaujančiam Dovydui Neverauskui. Vienintelis MLB lietuvis šiame sezone vėl yra dažnai siunčiamas į dukterinę klubo komandą Indianapolio „Indians“. Tačiau dėl gresiančių diskvalifikacijų „Pirates“ gali prireikti kamšyti spragas sudėtyje.

Nuo 2017 metų MLB epizodiškai pasirodantis 26-erių metikas iš Vilniaus šiame sezone kol kas dalyvavo 10 Pitsbergo ekipos rungtynių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)