„Visus šiuos metus mes turėjome idealias sąlygas, todėl net ir norėdamas skųstis negaliu. Anaiptol. Galiu tik pabrėžti, kad „Baltictennis“ aikštynas, kaip buvo mūsų namai, taip ir liks, tačiau atėjo laikas, kai mes paprasčiausiai neišsitenkame ir tai yra labai didelis mūsų akademijos laimėjimas. Aukšto profesionalumo sportininkus augina konkurencija. O ji neabejotinai didėja“, – kalbėjo Remigijus Balžekas, didžiausią dėmesį skiriantis aštuonerių-dešimties metų vaikams.

Prie Vilniaus „Siemens“ arenos įsikūręs naujasis sporto kompleksas atitinka aukščiausius pasaulinius standartus, jis aprūpintas moderniausia technika. Balžeko akademija įkels kojas į du kortus, kuriose treniruosis naujai sukurtos grupės.

„Nuo akademijos atsiradimo kiekvieną mėnesį vaikų skaičius auga ir auga. Aišku, kad vyktų šis procesas, įdedame nemažai darbo, tačiau kai matome to darbo rezultatus, negalime nesidžiaugti. Norite ir jūs prisijungti? Prašome“, – juokavo R. Balžekas.

„Rimtai kalbant, tai trenerių kolektyvas nuolat dalyvauja seminaruose, pasitarimuose, vaikų analizavime. Tai yra nematomas darbas, bet jis yra labai svarbus. Taip pat jau kurį laiką rengiame atvirų durų dienas, artimiausios – sausio 7 ir 14 dienomis naujajame DELFI centre. Nė trupučiu neabejoju, kad ten sulauksime naujųjų talentų ir būsimų čempionų“, – dėstė treneris.

Trys akademijos auklėtiniai Eglė Šalkauskaitė, Ugnė Vingytė ir Aleksandras Iljinas praėjusią savaitę stažavosi Maljorkoje, Rafaelio Nadalio akademijoje. Jaunuosius Lietuvos talentus stebėjo ir viena ryškiausių pastarojo dešimtmečio teniso žvaigždžių pasaulyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)