Kiek netikėta buvo, kad net trys žaidėjai, patekę į aštuntfinalį pirmu numeriu savo grupėse, neįveikė šio etapo. Taip Vilius Schulte pralaimėjo Elviui Melniui (Latvija), Tomas Vilmanas - Vytautui Janulevičiui, o tituluotas Maris Volais (Latvija) net 0:3 nusileido Telšių krašto lyderiui Arūnui Ignotui.

Ketvirtfinalyje Tomas Puodžiūnas nepaliko šansų daugkartiniam Piramidės čempionui Aleksandrui Isajenkai. Laimonas Aldonis, nors ir atkakliai kovojo su Sergejumi Sergejevui (Latvija), turėjo pripažinti svečio pranašumą.

Anna Prisjaznuka (Latvija), iš pradžių pirmavusi prieš bendraklubį ir tautietį Elvį Melnį 2:0, po to dramatiškai pralaimėjo freimą su papildomu juodu rutuliu ir krito į žaidimo duobę (2:2). Tačiau ji sugebėjo mobilizuotis ir laimėjo susitikimą 3:2.

V. Janulevičius, tądien demonstravęs puikią formą bei įmušęs didžiausią turnyro 69 taškų seriją, įveikė A. Ignotą.

Pusfinaliuose galimai pasireiškė latvių nuovargis ir pergales „sausais“ rezultatais 3:0 pasiekė T. Puodžiūnas ir V. Janulevičius.

Finale žiūrovai galėjo gėrėtis kokybišku žaidimu, kuriame geresnis buvo labiau patyręs T. Puodžiūnas. Ši pergalė pakėlė jį į pirmą Baltijos snukerio lygos turnyro lentelės vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją