Trečią OOBPL etapą papuošė šių metų Europos pulo čempionė suomė Marika Poikkijoki bei Europos pulo čempionato bronzos medalininkas estas Denis Grabe.

Vyru grupėje kaip jau įprasta laimėjo estas Denis Grabe, finale 8:4 įveikęs savo tautietį Oliverį Leppą. Iš 61 varžybose dalyvavusių vyrų geriausiai iš lietuvių pasirodė ir penktas vietas užėmė vilnietis Domas Mineikis ir kaunietis Martynas Aleksonis.

Moterų grupės finale suomė Marika Poikkijoki rezultatu 6:4 įveikė jaunąją Latvijos žvaigždę Ana Prisjažniuką. Kaunietė Alberta Šimkevičiūtė liko trečia.

Paskutinis, atkrintamasis, OOBPL etapas įvyks Taline spalio 6-7 dienomis. Po šio etapo paaiškės 16 merginų ir 32 vaikinai, kurie išbandys savo jėgas finaliniame OOPBL etape, kuris numatytas spalio 27-28 dienomis Vilniuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)