Pirmas išbandymas mūsų ambicingos rinktinės laukia lapkričio 3-ą dieną Prancūzijoje, kur ji mes iššūkį tituluotiems ir galingiems prancūzams. O jau lapkričio 6-ą dieną mūsų nacionalinė komanda savo žiūrovų akivaizdoje, „Siemens arenoje“, bandys susidoroti su Norvegijos rankininkais.

Būtent rungtynės su Norvegijos ekipa gali būti lemtingos kovojant dėl patekimo į kitą Europos čempionato atrankos etapą, kadangi iš kiekvienos grupės į jį pateks dvi pirmas vietas grupėje užėmusios komandos ir pati stipriausia visų grupių trečia rinktinė. Be Norvegijos ir Prancūzijos ekipų mūsų grupėje dar rungtyniauja Belgijos nacionalinė komanda, su kuria akistata laukia pavasarį.

Vienas Lietuvos rinktinės senbuvių Gintaras Cibulskis prieš prasidedant svarbiausioms kovoms kalbėjo apie tai, jog šis atrankos ciklas yra tarsi naujas etapas ir kad rinktinė pasiruošusi kautis su pačiais pajėgiausiais varžovais.

„Mūsų tikslas be abejo yra patekti į kitą atrankos etapą, kadangi tiek norvegai, tiek belgai mums yra įveikiami varžovai. Šių metų rinktinėje yra kaip niekad daug aukštų ir stiprių žaidėjų. Būtent tai gali tapti mūsų pagrindiniu ginklu prieš kitas komandas.“

Tvirto sudėjimo vyras tikino, jog žaidimas Lietuvos rinktinės gretose jam, kaip ir kitiems nacionalinės komandos nariams, yra didelė garbė ir atsakomybė.

„Kiekvieną kartą kai esi su Lietuvos rinktinės marškinėliais ir girdi skambant Lietuvos himną, kai jauti aistruolių palaikymą tribūnose, tai yra su niekuo nepalyginamas jausmas.“

Į „Siemens areną“ lapkričio 6-ą dieną atvykti verta ne tik dėl aukščiausio lygio rankinio rungtynių, bet ir dėl gausybės pramogų renginio metu. Įvairiuose žaidimuose žiūrovai galės laimėti begalę rėmėjų įsteigtų prizų ir rankinio rinktinės atributikos, išbandyti patį rankinio sportą ir laimę jame, besivaržant su talentingiausiomis šalies jaunosiomis rankininkėmis. Galų gale, iš visų pirkusių bilietus organizatoriai išrinks vieną laimingąjį, kuriam atiteks Nacionalinio aukso banko įsteigtas prizas – aukso luitas!

Būk su mūsų šalies rinktinė naujajame atrankos cikle ir didelius darbus nuveikime kartu! Žaidimai baigiasi, prasideda rankinis!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją