Šviesos prigeso, nebeliko teisėjų ir atsakomybės – atėjo laikas šou.

Kartu su čempionato prizininkais paskutinį kartą ant ledo užlipo ir Lietuvos čiuožėjai: pavienininkė Aleksandra Golovkina, šokių ant ledo atstovai Paulina Ramanauskaitė ir Deividas Kizala (tiek pirmoji, tiek pastarieji užėmė 16-as vietas).

Žinoma, buvo ir bronzą laimėjusių Allison Reed su Sauliumi Ambrulevičiumi paskutinis šokis.

Tiesą sakant, net du – šveicarų solisto Lukaso Britschgi pakviesti sugrįžti ant ledo, su tuzinu kitų čiuožėjų Lietuvos atstovai surengė dar vieną improvizuotą masinį pasirodymą.

Parodomąją programą papuošė ir kviestinės žvaigždės – šiuo metu karjerą sustabdžiusi Prancūzijos šokių ant ledo pora Gabriella Papadakis ir Guillaume'as Cizeronas, 2022-aisiais Pekine tapę olimpiniais čempionais, savo kolekcijoje turintys ir penkis pasaulio čempionų titulus.

Primename, kad du aukso ir tiek pat bronzos medalių Kaune susižėrę italai tapo stipriausia čempionato komanda.

Antrą vietą medalių įskaitoje užėmė Belgija (1 auksas, 1 bronza), trečią – Prancūzija (1 auksas).

Du sidabro apdovanojimus surinkusi Gruzija buvo ketvirta, o istorinį sidabrą vyrų varžybose sugriebęs Aleksandras Selevko leido Estijai pasidalinti penkta pozicija su Didžiąja Britanija.

Lentelę uždarė po 18 metų pertraukos savo apdovanojimų kolekciją papildę Europos čempionato šeimininkai, kuriems šokių ant ledo varžybose bronzą atnešė A. Reed ir S. Ambrulevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją