Rungtynės tarp Lietuvos ir Izraelio prasidėjo abiejų komandų klaidomis ir tik po pirmų kelių nesėkmingų atakų ekipoms pavyko pelnyti pirmuosius įvarčius.

Izraelis Lietuvos rinktinės į priekį nepaleido tik pirmas 5 minutes, po kurių rezultatas buvo 5:4. Vėliau puikiai vartuose sužaidė Vilius Rašimas, o puolime lietuvaičiai išnaudojo savo susikurtas progas. Pirmajame kėlinyje galingai finišavusi Lietuvos rinktinė pirmavo 17:7.

Antrasis kėlinys į rungtynes intrigos jau negrąžino. Drausmingai žaidusi Lietuvos rinktinė išlaikė dviženklį pranašumą viso susitikimo metu ir varžovams priartėti neleido.

Artūras Juškėnas manevravo komandos sudėtimi ir leido pasireikšti visiems savo rankininkams, o Lietuvos nacionalinė rinktinė rungtynes baigė laimėdama rezultatu 36:20.

Kitose mūsų grupės rungtynėse Latvija tik po atkaklios kovos nugalėjo Gruzijos nacionalinę ekipą. Latviai tik paskutinėmis rungtynių minutėmis išsiveržė į priekį ir gruzinus įveikė rezultatu 24:21.

Būtent Gruzijos nacionalinė rinktinė bus Lietuvos rinktinės varžove šeštadienio rungtynėse, o akistata su latviais laukia paskutinę varžybų dieną – sekmadienį.

Lietuva: Aidenas Malašinskas 9, Lukas Juškėnas 6, Rolandas Bernatonis, Skirmantas Plėta, Mindaugas Tarcijonas, Ignas Grigas po 3.

Izraelis: Niv Levy ir Omer Gery po 5, Daniel Shkalim, Omer Davda, Gil Pomeranz po 2.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)