VRA - tarsi antri namai vaikams, kurie jaučiasi pamesti ir sumišę šiame pasaulyje, nežino savo tikro kelio laimės link, o ypatingai šiuo, artėjančiu jaukumo laikotarpiu, kai reikalingiausi dalykai yra šiluma ir meilė. Virš 40 mergaičių ir berniukų, atkakliai žaidžiantys regbį ir trokštantys užplūstančias, kartais liūdnas, mintis iškrauti regbio aikštelėje, nuoširdžiai laukia šios šventės ir jau rudenį pradeda rašyti laiškus Kalėdų seneliui, prašydami materialių dovanų. Tačiau kiekvienas turėtume žinoti, kas už to slypi. Tai - meilės ir dėmesio troškimas. Nustokime galvoti tik apie pinigus, nes pinigai niekada neatstos to, kas yra širdyje.

Šiais metais regbio akademijos organizacinė gerumo akcijos grupė ilgai dėliojo naują scenarijų, nes dvejų metų praktika įrodė, kad renginys trunka per ilgai.

„Mūsų tikslas - paversti šventę vienu nuostabiu išgyvenimu, o tam reikia organizuotumo ir produktyvumo, todėl susitikinėti ir spręsti šį klausimą pradėjome jau spalio pradžioje“, - sako organizacinės grupės savanorė Krisitina. - Šią problemą nutarta išspręsti foto siena, prie kurios, pertraukos metu, bus galima nusifotografuoti su vaiku, kuriam buvo dovanota dovana. Nuotraukos bus keliamos į regbio akademijos interneto svetainę ir siunčiamos visiems dovanojusiems. Pramoginė programos dalis šiais metais bus dar spalvingesnė. Pasirodys dainininkas Mino, iliuzionistas Mantas Wizard ir kiti, kuriuos organizacinė grupė kol kas palieka paslaptyje. Svečius, kaip visuomet, vaišins darbštusis „Crowne Plaza" virtuvės kolektyvas, aplinką puoš „Ponas Balionas“, o renginio finalą vainikuos spalvingi „Vilniaus saliutas“ fejerverkai.

VRA tikisi, kad kiekvieni metai išmokys kažko naujo ir leis tobulėti rengiant vieną nuostabiausių ir stebuklingiausių švenčių metuose. Ir, žinoma, tai šventė vaikams ir dėl vaikų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją