Didžiausiais vakaro provokatoriais tapo renginio vedėjas Darius Čepulis, „Mis Lietuva 2010“ Gritė Maruškevičiūtė ir „Mis Lietuva 2002“ Vaida Grikšaitė-Česnauskienė.

Sunkiausias darbas atliko atrankos koordinatorė Laura Tamašauskaitė, kuriai atiteko ne tik visi organizaciniai darbai, tačiau ir psichologės darbas merginų laukimo kambaryje.

Daugelį komisijos narių nustebino konkursančių drąsa: merginos, turinčius vaikinus, nepabūgo to prisipažinti. Štai viena iš dalyvių Viktorija netgi prisipažino, kad vaikinas pats ją atsiuntė, kad gautų ji pasirūpintų nemokamais bilietais į renginį.

Atrankoje sudalyvavo ir viešbučio restorane padavėja dirbanti Emilija. Mergina apie atranką sužinojo iki jos likus vos pusantros valandos, todėl komisijai pasirodė su darbine savo atranka.

„Arrow Fight Night“ vedėjas D. Čepulis kiek sutriko, kai į salę užėjo Monika, kuri užsiminė įsivaizduojanti, kad ringo mergina privalo pralinksminti publiką.

„Tai manęs jau ir nereikės?“, - nustebo D. Čepulis, kuris vėliau merginą bandė provokuoti ringo mergaites įžeidžiamais šūksniais pasitinkančių žiūrovų faktoriumi.

Su didelė energijos banga prieš komisiją stojo Vijolė, kuri nepabūgo sušokti be muzikos. „Mergina turi atrodyti seksualiai ringe“, - šypsojosi mergina.

Varėnos „Ūlos“ futbolo komandoje žaidusi Gintarė sulaukė kelių pastabų, jog futbolininkės mėgstamiausias sportininkas neturėtų būti krepšininkas Jonas Valančiūnas. Po jos atrankos komisijai pasirodė Polina, kuri anketoje apie save parašė, kad yra linksma: „Netgi juokinga“.

Tačiau jaudulys, greičiausiai, daro savo. Nors drąsos netrūko, tačiau prajuokinti komisijos nepavyko.

Austėja prisipažino dalyvavusi prieš du metus konkurse „Mis Lietuva“. V. Grikšaitę-Česnauskienę ši kandidatė sužavėjo, kai apnuogino savo pilvuką.

„Oi, kokia graži bamba, - nusijuokė V. Česnauskienė. – Žinau, kad komisijos vyrukai kuklinasi. Iš tiesų, esi labai seksuali“.

„Na, vyras, kaip vyras. Jis dabar Vokietijoje“, - sakė vienintelė atrankoje dalyvavusi ištekėjusi mergina Liudmila, kuri keturis metus yra dirbusi „Go-go“ šokėja.

Drąsa pasižymėjo Raminta, kurios nesutrikdė V. Bogdanovičiaus klausimo: „O jeigu mes suorganizuotume tau kovą ir reikėtų kautis su kita mergina?“

„Gal ir drįsčiau“, - nusijuokė mergina.

Tatuiruotes daranti Eva savo hobiu sužavėjo komisijos pirmininką Mantą Mario, kurio kūnč puošia ne viena tatuiruotė.

Po ilgų diskusijų ir ginčų komisija išrinko keturias merginas. „Arrow Fight Night“ merginomis tapo Eva, Vijolė, Austėja ir Karolina. Visas jas galima bus išvysti jau šį šeštadienį „Pramogų banke“ nuo 19 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)