Titulus gins profesionalų ringe dar nepralaimėjęs ir nė vienos kovos lygiosiomis nebaigęs 31-erių metų G. Golovkinas. Jis triumfavo visuose 26 mačuose, net 23 pergales pasiekė nokautais. Neįtikėtina, bet tai tiesa – rusiško ir korėjietiško kraujo turintis Vokietijoje gyvenantis atletas per pastarąsias 375 kovas mėgėjų ir profesionalų ringe nė karto nepatyrė ne tik nokauto, bet ir nokdauno.

G. Golovkinas 2003 metais tapo pasaulio mėgėjų pirmenybių nugalėtoju, 2004-ais Atėnų olimpinėse žaidynėse iškovojo sidabro medalį, neturėjo rimtų priešininkų Azijos čempionatuose. Jis autoritetingiausio bokso žurnalo „The Ring“ reitinge užima antrą vietą ir nusileidžia tik argentiniečiui Sergio Martinezui, kuris yra WBC (Pasaulio bokso tarybos) čempionas. G. Golovkinas WBA titulą gins jau aštuntą kartą, o IBO – penktą.

Nors Kazachstano atstovo rezultatai įspūdingi, M. Macklinas neketina nusileisti grėsmingam varžovui. Airių kilmės Didžiosios Britanijos boksininkas yra buvęs Europos čempionas vidutinio svorio kategorijoje. G. Golovkino bendraamžis profesionalų varžybose laimėjo 29 kovas (20 nokautu), suklupo 4 kartus (2 nokautai).

G. Golovkino ir M. Macklino kovos vaizdo įrašas – birželio 30 d. 10.30 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)