„Reikia pripažinti, kad perspektyvaus jaunimo žiemos sporto šakose beveik neturime, bet sportininkai, startavę Insbruke, bent jau atidavė visas jėgas, kad nepridarytų gėdos. Tiesa, vieną žvaigždutę, regis, tikrai turėsime: nors R. Zaveckas buvo metais jaunesnis už savo konkurentus, jis labai maloniai nustebino“, – jaunųjų Lietuvos sportininkų startus Insbruke apžvelgė A. Poviliūnas.

Primename, kad R. Zaveckas, kurį treniruoja jo tėvas Giedrius Zaveckas, dvikovės (didžiausiasis slalomas ir slalomas) varžybose užėmė 28-ą vietą tarp 54-ių startavusių atletų, o didžiausio slalomo rungtyje liko 35-as.

Sausio 13-23 d. vykstančiose jaunimo žiemos olimpinėse žaidynėse, kuriose dalyvauja nuo 14 iki 19 metų amžiaus sportininkai, Lietuvai taip pat atstovauja slidininkai Kristina Kazlauskaitė ir Jaunius Drūsys, biatlonininkai Gaudvilė Nalivaikaitė ir Arnoldas Mikelkevičius bei kalnų slidininkė Laura Pamerneckytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją