Vienintelį įvartį lietuviams pelnė Paulius Gintautas (21:42, Pijus Rulevičius ir Jaunius Jasinevičius). Pirmoje dvikovoje po baudinių serijos 4:3 pergalę šventė lietuviai.

Po rungtynių vykusią baudinių seriją laimėjo lietuviai, kurių gretose pasižymėjo vienintelis Edvinas Boroška, o vienintelis įvartis buvo pelnytas septintos smūgiu serijos metu.

Pirmą kėlinį Lietuvos rinktinės vartus saugojo Aartūras Pavliukovas, antrą – Simas Baltrūnas, trečią – Elvinas Karla.

Šioje dvikovoje nežaidė pirmas puolimo trejetas Arnoldas Bosas, Darius Pliskauskas ir Ugnius Čižas.

„Po rungtynių treniruočių stovyklą paliko jauniausias gynėjas Kostas Gusevas, kuris žinojo, kad yra kviečiamas tik treniruotėms ir peržiūrai. Trečiadienį pradėsime dėlioti komandos sudėtį ir galbūt jau pradės ryškėti rinktinės kontūrai“,- po dvikovos sakė Berndas Haake.

Į pasaulio čempionatą Belfaste Lietuvos rinktinė išskris šeštadienio pavakare tiesioginiu reisu, o jau sekmadienį vakare 21.30 val. Lietuvos laiku startuos čempionate rungtynėmis su Estijos rinktine.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)