Pirmųjų dviejų kėlinių metu vyravo nuožmi kova, kurios metu progų turėjo abi komandos. Visgi, nė vienai komandai išnaudoti jų nepavyko ir po keturiasdešimties žaidimo minučių įvarčių pelnyta vis dar nebuvo.

Situacija pasikeitė trečiajame kėlinyje. Į varžovų zoną įsiveržęs „Airwell Energijos“ puolėjas Egidijus Binkulis paliko ritulį Tadui Kumeliauskui, o šis galingu metimu pasiuntė jį į vartus (4:39, rez. perd. E. Binkulis, Karolis Krasilnikovas).

Bandant išlyginti rezultatą „Kaunas City“ koją kišo nuobaudos. Būtent po vienos iš jų krito ir antrasis „Airwell Energijos“ įvartis. Daugumoje patogioje situacijoje ritulį gavęs Povilas Verenis savo progos neišvaistė ir padvigubino savo komandos pranašumą (57:28, rez. perd. Sergejus Lohačius, T. Kumeliauskas).

Galiausiai kai „Kaunas City“ bandė gelbėtis vartininką keisdami šeštu aikštės žaidėju, ritulį į tuščius vartus pasiuntė Donatas Kumeliauskas (59:08, rez. perd. T. Kumeliauskas).

Ketvirtosios finalo rungtynės vėl vyks Elektrėnuose, sekmadienį 15:00 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją