Šeštą vietą Rytų konferencijos reguliariame sezone užėmę „Devils“ ledo ritulininkai pirmame ketvirtfinalio mače išvykoje trečioje pozicijoje konferencijoje likusius varžovus įveikė 3:2 (3:0, 0:2, 0:0), o antrose rungtynėse patyrė nesėkmę - 2:4 (0:1, 0:2, 2:1).

Trečiame mače, kuriame „velniai“ pirmavo 3:0, 33-ejų metų lietuvis vieną kartą netaikliai metė į svečių vartus ir išvengė baudos minučių.

Naujojo Džersio komandos gretose per pirmas septynias žaidimo minutes įvarčiais pasižymėjo Zachas Parise'as (0:33), Stephenas Gionta (3:27) bei čekas Patrikas Eliašas (6:16).

Įvarčius „panteroms“ pelnė Seanas Bergenheimas (16:11), Jasonas Garrisonas (19:52), Mike'as Weaveris (22:18) ir Brianas Campbellas (26:34).

Ketvirtas NHL Rytų konferencijos ketvirtfinalio rungtynes „Devils“ savo arenoje žais ketvirtadienį.

Kituose NHL atkrintamųjų varžybų mačuose sėkmė taip pat lydėjo svečius iš Nešvilio ir Fynikso.

Dvikovoje Čikagoje rezultatyviausias Blackhawks komandos žaidėjas slovakas Marianas Hossa po susidūrimo su varžovu Raffi Torresu iš aikštės buvo išvežtas neštuvais ir pateko į ligoninę, iš kurios vėliau buvo paleistas ir toliau gydosi namuose.



Vakarų konferencijos ketvirtfinalio rezultatai:

Detroito „Red Wings“ - Nešvilio „Predators“ - 1:3 (serija 1-3);
Čikagos „Blackhawks“ - Finikso „Coyotes“ - 2:3, po pratęsimo (serija 1-2).

Marianas Hossa po susūdūrimo



Marianas Hossa po susūdūrimo
Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją