Po ilgesnės pertraukos ringe susikibs moterys. Dvikovoje pagal MMA taisykles (leidžiami imtynių veiksmai) Lietuvos vardą gins sporto klubo „Fighter house“ kovotoja Julija Stoliarenko.

Prieš ją stos lenkė Martyna Czech. Abi kovotojos akis surėmė penktadienį per oficialų turnyro dalyvių svėrimą.

Tik žaibais merginos nesisvaidė: pozuojant nuotraukoms pakėlus kumščius ir demonstruojant raumenis varžovėms buvo sunku suturėti juoką ir paslėpti šypsenas.

Tradiciniu gąsdinimo ritualu kur kas noriau užsiėmė vyrai: Ignas Barysas, Julius Mocka ar Sergejus Maslobojevas savo priešininkams iš užsienio žadėjo ir karą, ir ugnį.

S. Maslobojevo dvikova su turku Gokhanu Gediku vainikuos šeštadienio reginį. Galingų rankų smūgių turėtų būti apstu, kadangi abiems konkurentams nesvetimas bokso ringas.

Klaipėdiečio oponentas atstovauja garsiam Olandijos klubui „Mike's Gym“. Nors pastarojo kovotojai dažnai lankosi Lietuvoje, S. Maslobojevui suremti pirštinių su jais iki šiol nebuvo tekę.

„Būdamas Olandijoje užsukau pas juos vienai treniruotei, pamačiau, kaip chebra dirba. Bet savo varžovą žinau tik iš vaizdo įrašų. Jei daug judėsiu, „žaisiu“ su juo, manau, kad viršus bus mano“, – DELFI sakė svorio kategorijos iki 93 kg atstovas.

Pergalės laukia ir J. Mocka. Pastarasis išgarsėjo tik prieš pusmetį, kuomet toje pačioje „Siemens“ arenoje triumfavo keturių sunkiasvorių „KOK World GP“ turnyre. Nuo to karto vilnietis dvikovų nebeturėjo – atsisakęs pasiūlymo vasarį iškopti į ringą Anglijoje, jis laižėsi žaizdas ir ruošėsi dar vienam pasirodymui gimtajame mieste.

Sportininko teigimu, sėkmingo debiuto šlovė jam galvos neapsuko.

„Aukštai kilęs skaudžiai krisi. Nesureikšminu tos pergalės, tai – darbo dalis. Dabar bus kita sunki kova, man kol kas svarbiausia karjeroje“, – DELFI kalbėjo J. Mocka.

Šįsyk kitame ringo kampe jis išvys Vokietijai atstovaujantį Vladimirą Toką, kuris pernai laimėjo analogišką „KOK World GP“ turnyrą Moldovoje.

„Jis – labai pavojingas priešininkas, bet sakyčiau, kad per daug save myli, ir tai jam pakiš koją. Varžovas per daug savimi pasitiki, o sunkiasvorių dvikovoje lemiamas gali būti ir vienas smūgis. Bus karas“, – žadėjo J. Mocka.

„KOK World Series“ turnyras šeštadienį prasidės 19 val.

Visas kovų sąrašas:

I dalis:

Mindaugas Narauskas – Nauris Lukošiūnas;

Martynas Jasiūnas – Konradas Czopowiczius (Lenkija);

Herkus Lukošiūnas – Felixas Minersas (Vokietija);

Julija Stoliarenko – Martyna Czech (Lenkija); MMA taisyklės

Deivydas Danyla – Kyriakos Alepidis (Kipras);

Henrikas Vikšraitis – Jordy Laretas (Surinamas);

Ignas Barysas – Arturas Drazekas (Lenkija); MMA taisyklės

Tomas Pakutinskas – Arya Sheikh Hosseini (Olandija); MMA taisyklės

II dalis:

Valdemaras Kulda – Aurelis Ignatas (Moldova);

Igoris Osininas – Dariuszas Skoczekas (Lenkija);

Tadas Jonkus – Bartoszas Zajacas (Lenkija);

Karolis Liukaitis – Vitalijus Buhrjakovas (Latvija);

Julius Mocka – Vladimiras Tokas (Vokietija);

Sergejus Maslobojevas – Gokhanas Gedikas (Turkija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)