Moterų ILCA 6 klasėje ilgą laiką pirmavusi Viktorija Andrulytė prarado lyderės poziciją, tačiau užsitikrino olimpinį kelialapį. Šioje jachtų klasėje buvo kovojama dėl 2 olimpinių kelialapį ir būtent tik dvi sportininkės, neturinčios bilieto į Paryžių, pateko į medalių lenktynes. Kartu su Viktorija savo šaliai bilietą į žaidynes iškovojo ir kroatė Elena Vorobeva.

Tiesa, nors kelialapis oficialiai iškovotas Lietuvai, jau yra aišku, kad būtent V. Andrulytė liepos pabaigoje startuos savo antrose karjeros olimpinėse žaidynėse, nes daugiau nė viena Lietuvos atstovė nedalyvavo atrankoje.

31-erių metų lietuvė ketvirtadienį ketvirtajame plaukime finišavo aštunta, penktajame – šešta, o šeštajame – 16-a. Būtent po paskutinių lenktynių ji iš pirmos vietos bendroje įskaitoje smuktelėjo į antrąją. Jos sąskaitoje yra 21 baudos taškas (atmetus prasčiausią rezultatą).

Kovą dėl Europos čempionato medalių kartu su Viktorija penktadienį pratęs dar 9 sportininkės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją