Alytiškis 34-erių A. Jarmalavičius tarnavo Didžiosios kunigaikštienės Birutės motorizuotajame pėstininkų batalione Sunkiosios ginkluotės kuopoje. Buvo vedęs, augino dukrą ir sūnų.

Mintis turnyrą vykstantį Alytuje pavadinti žuvusio kario garbei kilo Alytaus miesto dziudo federacijai 2011 metais. Turnyre, kaip garbės svečiai visada dalyvauja Arūno žmona Danguolė Jarmalavičenė su sūnumi Justu ir dukra Greta, Birutės bataliono vadovybė.

Varžybas organizuoja ir joms vadovauja Alytaus sporto ir rekreacijos centras, Didžiosios kunigaikštienės Birutės motorizuotasis pėstininkų batalionas ir Alytaus dziudo klubas „Alytis“, nugalėtojams diplomus ir medalius skiria Lietuvos kariuomenės Sporto klubas.

Alytaus sporto mokykloje vyksiančio tarptautinio dziudo turnyro pradžia – 15 val. Nugalėtojų apdovanojimo ceremonijos pradžia – 18 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)