29-erių metų ledo ritulininkas iš Latvijos sezono įkarštyje paliko sostinės komandą ir iškeliavo į Kazanę, kur prieš porą dienų startavo inauguracinės Rusijos prezidento Vladimiro Putino globojamos „Ateities žaidynės“.

Jose M. Lavrovas, su kitais savo tautiečiais suformavęs ekipą „Baltijos pasirinkimas“, A grupėje su dviem pergalėmis ir vienu pralaimėjimu užėmė antrą vietą, pateko į pusfinalį bei tęsia kovą dėl medalių.

Sezono viduryje „Hockey Punks“ gretas papildęs M. Lavrovas per 14 rungtynių pasižymėjo 4 įvarčiais (vienas kurių buvo ypač įspūdingas) ir 8 rezultatyviais perdavimais.

Tiesa, vilniečiai OHL Baltijos čempionate buvo patrankų mėsa ir per 30 turų iškovojo tik vieną pergalę (bendras įvarčių santykis – 57:194), o ir tą priešpaskutiniame ture, kai 4:3 palaužė kitą Lietuvos komandą Elektrėnų „Energiją“, esančią taip pat dugne. Trečias mūsų šalies atstovas „Kaunas City“ žengia trečias nuo galo.

Visgi po to, kai praėjusį savaitgalį jau be M. Lavrovo namuose net 0:8 buvo neprilygta Rygos „Mogo“ klubui, tapo aišku, kad „Hockey Punks“ niekaip nebepakils iš paskutinės OHL Baltijos čempionato pozicijos.

Pats M. Lavrovas taip pat jau nebegrįš į Vilnių. „Hockey Punks“ klubo vadovas Šarūnas Kuliešius, kalbėdamas su Delfi.lt, pareiškė, kad vizitą Rusijoje pasirinkęs latvis išbrauktas iš komandos, jo sezonas – baigtas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)