Aš sutinku, kad kaip organizacijos veidas V. Alekna atrodytų gerai, tačiau ne kiekvienas sportininkas gali užimti tokias pareigas. Siekiant vadovauti medalių nepakanka“

A. Duonėla neslėpė, kad, jo manymu, Daina Gudzinevičiūtė būtų geresnė LTOK vadovė: „Ji pabaigusi įvarius mokslus, yra komunikabili, turi aiškią savarankišką nuomonę ir nebijo jos išreikšti. Nemanau, kad kas nors sugebėtų ją už nosies vedžioti“.

Ilgametis A. Duonėlos partneris, pasaulio bei Europos čempionatų prizininkas, Londono olimpinių žaidynių dalyvis irkluotojas Egidijus Balčiūnas taip pat pripažįsta D. Gudzinevičiūtės pranašumą ir itin vertina jos nuopelnus sportui: „Jau ne vienerius metus kartu dirbame sportininkų komisijoje. Daina inicijavo ar aktyviai sprendė ne vieną sportininkams aktualų klausimą - dėl rentų, integracijos baigus sportinę karjera, sportininkų draudimo“.

E. Balčiūno teigimu, kandidatė puikiai atstovautų organizacijai sprendžiant sportui aktualius klausimus: „Ji yra pramynusi Kūno kultūros ir sporto departamento, Seimo, Vyriausybės slenksčius dėl sportininkams rūpimų klausimų. Mane žavi Dainos gebėjimas bendrauti su visais - ar tai būtų prezidentas, seimo narys ar paprastas sportininkas, ji suranda bendrą kalbą su visais, išklauso, išreiškia savo profesionalią nuomonę“.