„Po savaitę trukusios peržiūros treneris pakvietė pasilikti, klubas suteikė sąlygas. Tiesa, panašios sąlygos ir Elektrėnuose man suteiktos, tačiau labai noriu legionieriaus duonos paragauti. Jesenicų klubas tikrai aukšto lygio ir turi tikslą kitą sezoną rungtyniauti Austrijos aukščiausioje lygoje, o man tai puiki proga užsirekomenduoti. Žinoma, esu dėkingas „Energijai“, kuri išleido mane, nes puikiai žinau, kad šiais metais keliami tik patys aukščiausi tikslai. Laukiu debiuto Slovėnijoje ir linkiu sėkmės energetikams“, – taip A. Bendžius komentavo pastaruosius įvykius.

A. Bendžius šį sezoną Nacionalinėje ledo ritulio lygoje pelnė 17 įvarčių ir atliko 13 rezultatyvių perdavimų, Baltarusijos pirmenybėse jis įmušė 17 įvarčių ir 12 kartų asistavo komandos draugams. Lietuvio debiutas Slovėnijoje planuojamas jau šį savaitgalį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją