Šeštadienį Vilniuje, aikštyne prie Baltojo tilto, startuos atsinaujinęs Lietuvos paplūdimio tinklinio čempionatas. Pirmajame "LTF Open powered by Delfi" turnyro etape varžysis po aštuonias vyrų ir moterų komandas.

Moterų turnyre dalyvaus vienos perspektyviausių Lietuvos tinklininkių Agnieška Paškevič ir Jekaterina Kovalskaja bei Ieva Vasiliauskaitė su Gerda Grudzinskaitė.

Dar visai neseniai jos kovojo tarpusavyje atrankoje į Europos jaunimo čempionatą, todėl potencialiai nusimato įdomi kova. Taip pat čempionate dalyvaus kiek labiau patyrusios ir ankstesniais metais ne kartą ant apdovanojimų pakylos lipusios Viltė Makauskaitė ir Ieva Kazūraitytė. Kamuolys visoms komandoms bus apvalus, todėl nustebinti gali ir likusios penkios poros.

Vyrų turnyre bus galima išvysti nemažai metų kartu rungtyniaujančius ir ne viena apdovanojimą pelniusius Tomą Staševičių bei Mantvydą Šuklį, o taip pat talentu tiek salėje, tiek paplūdimyje pasižyminčius Edviną Vaškelį ir Artūrą Vincelovičių. Visas jėgas ketina atiduoti dar šešios vyrų poros, todėl žiūrovų laukia intriguojantys mačai.

Iš viso atvirą Lietuvos čempionatą sudarys penki etapai. Jie vyks Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Rokiškyje.

Sostinėje planuojamas pirmasis ir paskutinis - finalinis - etapai. Čempionatas yra registruotas FIVB sistemoje ir įtrauktas į žemyno pirmenybių sąrašą, tad čia bus galima "uždirbti" reitingo taškų.

Pirmojo etapo kovos šeštadienį prasidės 10 val. Burtai bus traukiami šeštadienio rytą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją