Žurnalistai įveikė favoritus

 Teisėjo finalo švilpukas paskelbė sunkią žurnalistų pergalę prieš FK „Grijos“ ekipą - 3:2.

Čempionato debiutantai, atrodė, rungtynes baigs lengvai ir užtikrintai, nes turėjo net trijų įvarčių persvarą, tačiau priešininkai nepasidavė ir sugrąžino intrigą, per dešimt paskutinių minučių greitai įmušę du įvarčius. Vis dėlto FK „Grija“ neįstengė pasivyti varžovų - nepaisant skeptikų nuomonių, žurnalistai startavo sėkmingai – įveikta viena B2 diviziono favoričių.

„Esam patenkinti debiutu: ne tik rezultatu, bet ir savo žaidimu. Anksčiau tekdavo žaisti tik mažesnėse aikštėse, todėl džiaugiamės, kad pavyko taip gerai sužaisti ir pilnų matmenų stadione. Gera pradžia – pusė darbo“, – po rungtynių kalbėjo „Press‘o“ vadovas, Baltijos TV sporto žinių redaktorius Tautvydas Vencevičius.

SFL lygose – kartų kaita

Kai kurie „Press'o“ nariai yra atstovavę sostinės „Prelegentams“. Ši bene žinomiausia Vilniaus regiono futbolo sąjungos (VRFS) rengiamose pirmenybėse žaidžianti komanda, kuriai atstovauja daug sporto ir pramogų pasaulio garsenybių, dar prieš šį sezoną pareiškė, kad šis sezonas – paskutinis VRFS Lietuvos III lygoje.

Bet pamažu ruošiama nauja futbolininkų karta, pakeisianti išeinančius. Dar šių metų žiemą pirmą kartą buvo pradėtas rengti ir Vilniaus vaikų futbolo čempionatas, kuriame pasirodė ne tik būsimos SFL ir VRFS Lietuvos III lygos, tačiau galbūt ir Lietuvos futbolo A lygos žvaigždės. Čempionate dalyvauja virš 400 jaunųjų futbolininkų.

Laukia starto

Kovas VRFS Lietuvos III lygoje ir Vilniaus SFL IV ir V lygose pradėjo anaiptol ne visi. Futbolo mėgėjai nekantriai laukia ateinančio savaitgalio, kurio metu startuos visos likusios komandos.

Šis sezonas žada nemažai intrigos, nes net rungtynės tarp „Press‘o“ ir FK „Grijos“ komandų parodė, kad šiose lygose prognozuoti rungtynių baigtis yra ypatingai sunku.