„Celtic“ klubas po pralaimėjimo UEFA pateikė skundą, kad Varšuvos ekipoje atsakomose rungtynėse žaidė diskvalifikuotas Bartoszas Bereszynskis.

UEFA Kontrolės, etikos ir drausmės komitetas po posėdžio penktadienį škotams antrame mače įskaitė pergalę 3:0 ir jie todėl, kad įmušė įvartį svečiuose (4:4) pateko į kitą varžybų etapą.

Tuo metu „Legia“ komanda žais Europos lygos turnyre. Vis tik lenkai per penkias dienas dar galės apskųsti šį sprendimą.

Verta pažymėti, kad B. Bereszynskis po paskutinių praėjusių metų Europos lygos rungtynių sulaukė 3 mačų diskvalifikacijos. Žaidėjas praleido abu susitikimus su „St. Patrick's Athletic“ ekipa antrame atrankos etape ir pirmąsias rungtynes su „Celtic“.

Vis tik paaiškėjo, kad B. Bereszynskis dvikovai prieš Dublino klubą net nebuvo įtrauktas į „Legia“ komandos sudėtį. Todėl šių dviejų rungtynių praleidimas nesiskaitė kaip diskvalifikacijos dalis.

Lenkų klubas buvo diskvalifikuotas iš Europos Intertoto taurės varžybų ir 2007 metais, kai jo fanai Vilniuje per rungtynes su Vilniaus „Vėtra“ sukėlė riaušes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)