Prancūzijos sostinės klubas visą vasarą niekaip nesusitvarko su superžvaigžde Kylianu Mbappe, kuris visomis aplinkybėmis atsisako pasirašyti naują sutartį su klubu, o tai reiškia, jog kitą vasarą prancūzas galės klubą palikti, o PSG už jį negaus nė cento.

Pasak prancūzų žiniasklaidos priemonės „L‘Equipe“ K. Mbappe nėra vienintelė klubu nepatenkinta žvaigždė. Brazilijos auksinis berniukas Neymaras taip pat ieško būdų, kaip palikti komandą.

Pasak šaltinių, klubo prezidentas Nasseras Al-Khelaifi žino, jog brazilas nori šią vasarą išvykti kitur. Vienintelė problema – dar iki 2027-ųjų metų galiojantis kontraktas.

Manoma, jog Neymaras labiausiai nori sugrįžti į „Barcelona“, kurią 2017-ais metais už rekordinius pinigus paliko ir iškeliavo į Paryžių. Katalonų komandos treneris Xavi nustebo, išgirdęs apie tokius gandus:

„Jo nėra mūsų planuose. Man jis labai patinka kaip žmogus ir kaip draugas, tačiau, šiuo metu, mūsų prioritetai gerokai skiriasi.“

Londono „Chelsea“ klubas taip pat įsimaišė tarp komandų, kurios pretenduoja į superžvaigždę, o klubo bendrasavininkas Toddas Boehly sakė, kad yra didžiulis Neymaro fanas.

Paris Saint-Germain“ šiuo metu yra sutelkę pastangas į Barselonoje rungtyniaujantį Ousmane Dembele. Prancūzijos grandai taip pat pasiekė susitarimą su „Benfica“ puolėju Goncalo Ramosu, kuris Prancūzijos klubui kainuos 80 mln. eurų su priedais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją