„Real“ klubo istorijoje yra iškovojęs 33 „La Liga“ titulus, tuo metu „Barcelona“ sparčiai artėja 26-o čempionų vardo link.

Tiesa, pats Z. Zidane'as su „Real“ per pastaruosius penkerius metus tik kartą iškovojo Ispanijos čempionų vardus, „Barcelona“ per tą patį laikotarpį – net tris kartus.

Nepaisant to, kad pastaruoju metu Ispanijoje kur kas dažniau čempionų titulu džiaugiasi „Barcelona“, prancūzo nuomone, „Real“ istorija leidžia vadintis didžiu klubu.

„La Liga“ pirmenybės yra labai svarbios, tai kasdienis mūsų tikslas. Kitame sezone tai bus mūsų svarbiausia užduotis – laimėti „La Liga“.

Savo sąskaitoje turime 33 Ispanijos čempionų titulus, kiek jų turi „Barcelona“?

Taip, tiesa, kad jie pastaruosius penkerius metus yra geresni, turime tai pripažinti, tačiau mūsų istorijoje – daug daugiau trofėjų“, – teigė „Real“ vedlys.

Jo laukia įtempta vasara, klubo planuose – ne vienas skambus pirkinys.

Z. Zidane'o akys visų pirma krypsta į „Premier“ lygoje žibančius Edeną Hazardą, Polį Pogbą bei Sadio Mane. Tikėtina, kad Madridą paliks ne viena čia užsisėdėjusi žvaigždė, visų pirma minimos Luka Modričiaus ir Garetho Bale'o pavardės.

Likus penkerioms rungtynėms iki čempionato pabaigos „Real“ su 64 taškais užima 3-ią vietą.

Antrąją vietą turnyro lentelėje su 68 taškais užima rungtynėmis mažiau žaidusi Madrido „Atletico“ ekipa.

Titulą „Barcelona“ (80 taškų) gali užsitikrinti jau šį ketvirtadienio vakarą, jei „Atletico“ namuose neatsilaikys prieš „Valencia“ futbolininkus.

Jeigu „Atletico“ nepralaimės, titulą „Barca“ galės užsitikrinti savaitgalio namų rungtynėse su Valensijos „Levante“ ekipa.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)