23-ejų futbolininkas Lietuvos čempionų ekipoje sužaidė 11 rungtynių ir nepasižymėjo nė karto.

Kur kas produktyvesnis jis buvo 2021-aisiais, kai atstovavo A lygos debiutantams „Hegelmann“. Tuomet N. Petkevičius pelnė 16 įvarčių, atliko 6 rezultatyvius perdavimus ir tapo vienu geriausiu pirmenybių žaidėjų.

Po sėkmingo pasirodymo lietuvį pakvietė Belgijos aukščiausios lygos „Charleroi“ klubas. Vėliau žaidėjas buvo skolinamas šios šalies antrojo diviziono komandai „Beerschot“, tuo pačiu būdu prisijungė ir prie „Žalgirio“.

„Grįžtu turėdamas daug motyvacijos kovoti dėl aukščiausių tikslų, o savo sportinę formą ruošiuosi pademonstruoti jau per artimiausias rungtynes. Daugumos žaidėjų, su kuriais žaidžiau prieš kelerius metus, jau nebeliko, bet trenerių štabas – gerai pažįstamas. Tad problemų priprantant prie komandos neturėtų būti.

Bus labai įdomu kartu su komanda debiutuoti UEFA Konferencijų lygos atrankoje ir pamatyti, kaip seksis ten“, – kalbėjo N. Petkevičius.

Anksčiau jis yra bandęs laimę „Lille“ (Prancūzija) klube, kuris žaidėją išpirko iš tuomečio Kauno „Stumbro“. Futbolininko kelią N. Petkevičius pradėjo Kauno „Fenikso“ komandoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją