2021 m. vasarą į „Žalgirį“ atvykusio žaidėjo sutartis baigė galioti po praėjusio sezono, tačiau klubas ir futbolininkas sausį susitarė tęsti bendradarbiavimą.

„Džiaugiuosi vėl būdamas Žalgirio komandoje. Kaip visi žino, praėjęs sezonas buvo tikrai geras. Pasiekėme visus pagrindinius tikslus. Buvo ypatingi metai mums visiems. Kai mano kontraktas baigėsi visi išvykome pailsėti. Likau ryšyje su klubu. Smagu, kad mūsų kelias tęsiasi kartu. Apsispręsti nebuvo sunku. Žinau klubą, žaidėjus, trenerius, miestą. Buvo geri pusantrų metų. Todėl nebuvo sunku pasakyti: sugrįžtu ir pratęsiu sutartį“, – kalbėjo M. Paveličius.

29-erių metų gynėjas prie komandos prisijungė nuo pirmųjų dienų treniruočių stovykloje Turkijoje. „Buvau namie, o komanda jau mėnesį praleido pasiruošime sezonui. Todėl jautėsi skirtumas pasiruošime. Tačiau galėjau greitai adaptuotis, nes sportavau namie“, – sakė jis.

Vertindamas pasikeitimus komandoje, jis teigė, jog kokybė matoma, tačiau prireiks laiko.

„Klubas pasipildė gerais žaidėjais – kaip ir pernai. Dėl tų kas paliko komandą – klubas stengėsi juos išlaikyti. Bet į jų vietą atėjo kiti geri žaidėjai. Žinoma, reikia laiko adaptuotis. Pernai matėme, kad sezono pradžioje reikėjo laiko. Tikiuosi šiemet pavyks greičiau. Dabar kokybės komandoje yra. Todėl tai adaptacijos, komunikacijos, susižaidimo klausimas“, – patikino žaidėjas.

Praėjusią žiemą sunkią traumą patyrus Kiprui Kažukolovui M. Paveličiui teko persiorientuoti iš dešinio gynėjo į vidurio gynėjo poziciją.

„Kai buvau jaunas žaidžiau atakos grandyje, tačiau profesionalo karjerą pradėjau dešinio gynėjo pozicijoje, ilgą laiką žaidžiau ten, taip pat ir pirmą pusmetį Vilniuje. Pernai buvo ypatinga situacija, pabandžiau vidurio gynėjo poziciją, manau pavyko neblogai, man tiko. Bet esu labiau įpratęs žaisti dešinėje“, – teigė futbolininkas.

Pirmąsias sezono rungtynes „Žalgiris“ žais vasario 26 d. dvikovoje dėl Supertaurės su „Kauno Žalgiriu“. Čempionato startas numatytas kovo 5 d.