Patyręs ir universalus 28-erių N. Mihajlovičius per savo karjerą yra žaidęs Nyderlandų, Lenkijos, Turkijos čempionatuose.

Pastaraisiais metais N. Mihajlovičius žaidė Bosnijoje ir Hercegovinoje, „Sloga Meridian“ ir Banja Lukos „Borac“ komandose. Su pastarąja pernai varžėsi UEFA Konferencijų lygos turnyre.

Karjerą serbas pradėjo gimtojo Belgrado „Rad“ ekipoje, o 2015 – 2018 m. atstovavo garsiajam „Partizan“.

Pirmajame sezone jis su 14 rezultatyvių perdavimų pagal šį rodiklį buvo pirmasis Serbijos lygoje, taip pat iškovojo šalies taurę, buvo išrinktas į simbolinį sezono vienuoliktuką. Antrajame sezone serbas tapo ir šalies čempionu.

N. Mihajlovičius atstovavo visų amžiaus grupių Serbijos jaunimo rinktinėms, o 2016 m. buvo kviestas ir į nacionalinę komandą.

2017 m. persikėlė į Nyderlandų klubą „Heerenveen“, du su puse sezono žaidė Nyderlandų čempionate, o 2020 m. pusmetį žaidė Lenkijoje Gdynės „Arka“ ekipoje.

2020 – 2021 m. žaidė dvejose Turkijos komandose, vėliau sezonui buvo grįžęs į Serbiją Suboticos „Spartak“ klubą, o po jo iškeliavo į Bosniją ir Hercegoviną.

Prieš pasirašant sutartį N. Mihajlovičius dar turės atlikti medicininę apžiūrą.

Vasario pabaigoje pirmąsias oficialias rungtynes žaisiantis „TOPsport A lygos“ čempionas futbolo klubas „Panevėžys“ padėkojo už darbą Chafikui Tigroudja. 32-ejų saugas po praėjusio sezono tapo laisvuoju agentu ir su juo bendradarbiavimas nebuvo pratęstas.

2023 metų Lietuvos čempionate prancūzas per 33 mačus pelnė 3 įvarčius ir atliko 7 rezultatyvius perdavimus. Vietiniame fronte Ch. Tigroudja dar sužaidė vienerias rungtynes LFF taurėje – tada pasiuntė kamuolį į Klaipėdos „Neptūno“ vartus.

UEFA Konferencijų lygos atrankos varžybose saugas ant žaliosios vejos žengė visuose keturiuose susitikimuose. Pergalingoje akistatoje su Orhėjaus „Milsami“ Ch. Tigroudja atliko rezultatyvų perdavimą.

Prancūzas taip pat rungtyniavo penkiose „TOPsport Pirmos lygos“ dvikovose atstovaudamas „Panevėžiui B“.

„Panevėžio“ futbolo klubas dėkoja Ch. Tigroudja už indėlį į praėjusių metų pasiekimus bei linki sėkmės tolimesnėje karjeroje.