Trakiškiai po gražių Etienne'o Mukanyos (7 min.) ir Justino Marazo (43) įvarčių pirmavo 2:0, bet antrame kėlinyje atkutę žalgiriečiai atsakė net trimis tiksliais smūgiais. Visų jų autorius – slovakas Tomašas Malecas, pasižymėjęs 50, 69 ir 83 min. bei taip išplėšęs pergalę.

Po pergalingo įvarčio, kuris kilstelėjo „Žalgirį“ į antrą turnyro lentelės vietą, link savo auklėtinių efektingai nubėgo ir Vilniaus klubo strategas Aurelijus Skarbalius.

Toks T. Maleco benefisas leido jam tapti rezultatyviausiu čempionato žaidėju. Slovako sąskaitoje – 6 įvarčiai per šešerias rungtynes.

11 taškų po šešerių rungtynių turintis „Žalgiris“ turnyro lentelėje pakilo į antrą vietą. Vilniaus klubas nuo lyderės Marijampolės „Sūduvos“ atsilieka penkiais taškais. „Trakai“ su 8 taškais žengia ketvirti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)