Pirmosios komandų rungtynės Vilniuje baigėsi nulinėmis lygiosiomis 0:0.

„Po pirmų rungtynių komandos geriau žino viena kitą. Kiekviena komanda ruošė savo planą antrai dvikovai. Pamatysime, kaip tokiomis sąlygomis dirbs abi komandos. Rezultatas lygus, viskas prasideda nuo švaraus lapo. Kiekvienos komandos laukia tam tikra atsakomybė. Varžovai pavojingi tuo, kad pirmą kartą yra tokiame lygyje. Jie labai susitelkę“, – pastebėjo V. Čeburinas.

„Vienas dalykas, kai tu dar nesusiduri su varžovu, matai jį tik iš vaizdo įrašų. Dabar kai susidūrėme akis į akį, žinome, koks taip priešininkas, kokios jo stipriosios pusės, kokios – silpnos. Atvažiavome čia siekti pergalės“, – teigė S. Mikoliūnas.

Rungtynės vyks 17 valandą dienos saulėkaitoje, prognozuojama apie 32 laipsnius karščio. Paklaustas apie tai prieš rungtynes konferencijoje žiniasklaidai V. Čeburinas to fakto nesureikšmino. „Temperatūra bus vienoda abiem komandoms“ , – sakė jis.

Paklaustas apie savo komandos pliusus ir minusus, treneris atsakė: „Mūsų pliusas yra rungtynių Čempionų lygoje, panašių išvykos rungtynių patirtis. Tai didelis pliusas. Kokie gali būti minusai? Galbūt tai, kad žaisime varžovų aikštėje. Bet tikimės, kad žiūrovai ne tik palaikys savo komandą, bet ir sirgs už gerą futbolą.“

„Struga“ ir „Žalgirio“ dvikova vyks antradienį 18 valandą Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)