Viskas bus kitaip

Pirmų rungtynių dalyvis Artūras Žulpa teigia, kad šį sezoną varomoji „Ekrano“ jėga - jaunų futbolininkų entuziazmas.

„Panevėžio komanda turi gerą trenerį ir būrį perspektyvių jaunų žaidėjų. Treneris turi daug žinių, stengiasi jas perteikti futbolininkams, o jie bando įgyvendinti trenerio futbolo viziją. Jauni „Ekrano“ futbolininkai turi daug entuziazmo, noro kovoti, tai ir yra pagrindinis jų variklis“, - sakė „Žalgirio“ saugas.

Prisimindamas pirmas rungtynes A. Žulpa tvirtino, kad šį kartą vilniečiai bus geriau pasirengę pralaužti varžovų gynybą.

„Rungtynės Panevėžyje buvo sunkios, nesitikėjome iš jų tokio neblogo žaidimo. „Ekranas“ tada žaidė nuo gynybos, rengė kontratakas ir tokia taktika jiems pasiteisino. Panevėžyje varžovams labai padėjo ir žiūrovai, žaidimas savo aikštėje, - teigė žalgirietis. - Šį kartą viskas bus kitaip - žaisime mūsų stadione, žiūrovai bus mūsų pusėje. Manau, aikštėje taip pat bus kitas vaizdas. „Ekranas“ tikriausiai pasirinks tą pačią gynybinę taktiką, bet mes turėtume būti geriau jai pasirengę, treniruotėse tam skyrėme daug dėmesio“.

A. Žulpa dėl diskvalfikacijos praleido LFF taurės turnyro finalą, o per šias rungtynes aikštėje puikiai pasirodė kiti „Žalgirio“ saugai. Futbolininkas teigė labai norįs rytoj žaisti, bet suprasiąs trenerių sprendimą, jei šie paliks jį ant atsarginių žaidėjų suolo.

„Be abejo, degu noru žaisti, bet sprendimą priims treneriai, - sakė žalgirietis. - Tikiuosi, kad pasirinks mane, tačiau jei bus kitaip, suprasiu. Tai yra normalu. Komandoje yra konkurencija, mes treniruojamės, stengiamės, o treneriai renkasi“.

Rinktinė - naujas iššūkis

Pirmadienį A. Žulpą pasiekė žinia, kad yra kviečiamas į Lietuvos rinktinės treniruočių stovyklą. Kol kas tik 17 minučių per nacionalinės komandos rungtynes žaidęs futbolininkas tikisi surasti savo vietą rinktinėje.

„Tai buvo labai maloni žinia, gal šiek tiek mane ir nustebino“, - teigė „Žalgirio“ saugas. - Kvietimas į rinktinę yra mano pastangų įvertinimas. Jei treneris pastebėjo, reiškia ne veltui sunkiai dirbu. Žaidimas rinktinėje man yra naujas iššūkis, stengsiuosi joje įsitvirtinti“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)