„Džiaugiuosi pelnęs taip ilgai lauktą įvartį. Pastarasis mėnuo man buvo labai sunkus tiek psichologiškai, tiek fiziškai.

Tačiau niekada nepraradau pasitikėjimo savimi. Žinojau, kad nesėkmės yra tik laikinos“, - sakė C. Elliotas. –  Nepalūžti sunkiomis akimirkomis padėjo šeima, ypač vyresnysis brolis Rossas. Jis visuomet mane motyvuoja labai gerais patarimais bei įkvepiančiomis frazėmis“.

„Suprastėjusiam mano žaidimui įtakos turėjo atsinaujinusi trauma. Negalėjau išlaikyti tokios geros fizinės formos, kaip sezono pradžioje, tačiau medikams pavyko mane pastatyti ant kojų. Dabar jaučiuosi žymiai geriau. Tikiuosi, jog nesėkmės jau praeityje, o nuo šiol mano žaidimo kreivė kils tik į viršų“, - vylėsi vienas rezultatyviausių „A lygos“ futbolininkų.

„Neturime daug puolėjų, tad puikiai suprantu, jog privalau pateisinti trenerio, komandos draugų ir aistruolių lūkesčius. Nuo pat atvykimo į Lietuvą pradžios jaučiu spaudimą rungtyniauti itin gerai. Man tai labai patinka“.

25-erių metų žalgirietis šiame sezone jau pelnė 13 įvarčių ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)