Tarpsezonyje abi ekipos išgyveno nemažai permainų, tačiau nuo 2015 m. „Žalgirio“ garbę ginantis gynėjas Donovanas Slijngardas įsitikinęs, kad nepaisant visko, pergalė būtina.

„Asmeniškai jaučiuosi gerai, komanda taip pat yra pasirengusi A lygos startui. Tai pirmosios čempionato rungtynės ir labai svarbu startuoti pergalingai. Privalome iškovoti tris taškus ir sukurti šventę vilniečiams“, - fkzalgiris.lt kalbėjo futbolininkas.

Nors prieš savaitę vykusiame LFF Supertaurės mače žalgiriečiai po atkaklios kovos nusileido „Sūduvai“, olandas to nesureikšmina ir žiūri į priekį.

„Taip, pralaimėti niekada nėra malonu, tačiau neturime laiko žiūrėti į tai, kas buvo. Šiandien prasideda naujasis A lygos sezonas ir bet kokia kaina privalome iškovoti tris taškus. Apie „Palangos“ komandą žinau nedaug – jie stipriai pasikeitė po praėjusio sezono. Mums svarbiausia koncentruotis į savo žaidimą.

Tikiuosi, kad šį vakarą turėsime tvirtą fanų užnugarį. Visada malonu žaisti, kai susirenka daug žiūrovų ir mus palaiko. Tikiu, kad visi yra išsiilgę futbolo ir laukia puikus reginys“, - prieš A lygos startą tikino D. Slijngardas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)