Įvarčio video:

Pirmuose dviejuose Europos lygos turnyro ratuose vilniečiai eliminavo St. Patrick's „Athletics“ klubą iš Airijos (2:2 namuose ir 2:1 išvykoje) bei armėnų „Pyunik“ ekipą (2:0 ir 1:1). „Lech“ futbolininkai, kurie į varžybas įsitraukė tik nuo antro atrankos etapo prieš tai įveikė Espo Honka klubą (Suomija) 3:1 ir 2:1.

Pirmas dvejas Lenkijos čempionato rungtynes Poznanės futbolininkai sužaidė lygiosiomis ir „Ekstraklasa“ turnyro lentelėje dabar dalijasi tik 9-10 vietomis, o tuo metu žalgiriečiai yra Lietuvos A lygos lyderiai.

Atsakomas mačas rugpjūčio 8-ą dieną vyks Poznanėje.

Rezultatas:

„Žalgiris“ 1 - 0 „Lech“

44' Mantas Kuklys

„Žalgiris“: Vitkauskas, Skerla, Vaitkūnas, Peričius, Kuklys, Leliūga (46' Freidgeimas), Kamolovas (77' Velička), Švrjluga (50' Janušauskas), Šilėnas, Žulpa, Bilinski.

„Lech“: Kotorowski, Kędziora, Arboleda, Ceesay, Kaminski, Tralka, Drewniakas, Hamalainenas, Pawlowski (61' Lovrencsis), Teodorczykas (70' Slusarski), Ubiparipas (87' Formela).

Rungtynių eiga:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (430)