Siurprizą žalgiriečiams pateikė turnyro organizatoriai, kurie šeštadienio vakare pareiškė, kad B grupėje vilniečiai užėmė ne antrą, o trečią vietą. Į ją VMFD „Žalgiris“ komandą nustūmė blogesnis bei „NK Domžale“ klubo įvarčių santykis.

Pagal originalų turnyro reglamentą, komandoms per pagrindinį laiką sužaidus lygiosiomis mušama baudinių serija. Ją laimėję gauna du taškus, o pralaimėję - tašką, bet įvarčiai skaičiuojami tik pelnyti per pagrindinį rungtynių laiką.

„NK Domžale“ futbolininkai pralaimėjo po baudinių serijos „NK Istra Pula 1961” ekipai 3:5 (pagrindinis laikas 0:0) ir VMFD „Žalgiriui“ 1:3 (pagrindinis laikas 1:1).

Vilniečiai, kurie kovą dėl vietos turnyro finale 0:1 pralaimėjo „NK Istra Pula 1961” komandai, su „NK Domžale“ ekipa surinko po du taškus, bet per pagrindinį laiką praleido vienu įvarčiu daugiau, todėl organizatorių ir buvo nustumti į trečią B grupės vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją