„Panevėžys“ turnyro lentelėje padidino pranašumą iki 6 taškų bei yra sužaidęs vieneriomis rungtynėmis mažiau.

Šį mačą abi komandos pasitiko įspūdingos sportinės formos – „Panevėžys“ iškovojo aštuntą iš eilės pergalę A lygoje, „Žalgiris“ suklupo po penkių iš eilės laimėjimų.

„Panevėžio“ strategas Gino Lettieri po pergalės neslėpė nerimo dėl žaidėjų sveikatos.

„Asmeniškai pergalė man nieko nereiškia, bet ji gyvybiškai svarbi komandai.

Labai svarbu, kad laimėjome, mano vaikinai kovojo ir iškovojo 3 taškus“, – kalbėjo „Panevėžio“ vedlys, kuris po pirmojo kėlinio atliko du keitimus.

„Jūs matėte, buvome labai pavargę. Prieš tris dienas Linui (Klimavičiui) sulaužė nosį, neturėjome laiko ligoninei, išsamiems tyrimams, jis žaidė lūžusia nosimi su kauke, joks gydytojas jo dar neapžiūrėjo.

Tai nėra normalu. Aš jums pasakysiu, jog palaikau kiekvieną Lietuvos klubą, kuris kovoja Europoje ir linkiu įveikti antrą atrankos etapą. Tai svarbu Lietuvos futbolui, federacijai.

Bet aš manau, kad dabar mes neturime galimybių patekti į kitą etapą, nes dabar esame labai pavargę, neturime laiko atgauti jėgas, bet linkiu abejoms komandoms žengti į kitą etapą“, – emocionaliai kalbėjo „Panevėžio“ strategas.

Linas Klimavičius

Tiek „Panevėžio“, tiek „Žalgirio“ šią savaitę laukia kovos Europoje. Lietuvos čempionai trečiadienį Stambule sieks pergalės prieš „Galatasaray“ bei bilieto į Čempionų lygos trečią atrankos etapą, „Panevėžys“ ketvirtadienį sieks panaikinti įvarčio deficitą prieš Ber Ševos „Hapoel“ UEFA Konferencijų lygos antrame atrankos etape.

„Prieš tris dienas turėjome labai sunkią kovą Izraelyje, dabar taip pat sužaidėme labai sunkias rungtynes. Žinoma, žaidėjai rūbinėje labai laimingi, gali išgerti po vieną alaus ir eiti miegoti“, – teigė strategas.

„Ką galiu pasakyti apie artėjančią kovą prieš „Hapoel“? Net nežinau, daugelis žaidėjų turi sveikatos bėdų, Linas (Klimavičius) pirmadienį ieškos gydytojo nosies apžiūrai.

Turiu sulaukti pirmadienio ir tuomet galėsiu kažką daugiau pasakyti. Šiose rungtynėse buvo didelė rizika 2-3 žaidėjams patirti traumas“, – tvirtino G. Lettieri.

Rungtynių apžvalga:

Abu klubai šiuo metu kovoje ir Europoje – antradienį „Žalgiris“ namie 2:2 sužaidė su Stambulo „Galatasaray“, o „Panevėžys“ ketvirtadienį išvykoje 0:1 pripažino Beer Ševos „Hapoel“ pranašumą.

Šią savaitę abu klubai sužais atsakomuosius mačus.

Atsakomųjų rungtynių (rupjūčio 3 d. 19 val.) tarp „Panevėžio“ ir „Hapoel“ tiesioginė vaizdo transliacija – portale „Delfi“ ir per „Delfi TV“.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją