Panevėžiečiai jau 12-ąją rungtynių minutę išsiveržė į priekį prieš aršiausius konkurentus turnyrinėje lentelėje. Po Jeffrey Sarpongo perdavimo iš standartinės situacijos galva Tomislavą Duką nuginklavo „Panevėžio“ gynėjas Kaspars Dubra.

Nassimas Hnidas prieš pirmojo kėlinio pabaigą galvojo, kad rezultatą išlygino, kai galva į vartus nukreipė pakeltą baudos smūgį. Gynėjo nelaimei, įvartis po VAR peržiūros nebuvo įskaitytas dėl nuošalės.

Rungtynes „Panevėžys“ uždarė 86-ąją rungtynių minutę, kai nuostabiai aukštą perdavimą priėmė Ariagneris Smithas ir po kelių perdavimų kontrataką užbaigė nuo suolo pakilęs Chafikas Tigroudja.

Po kertinio A lygos lyderių mačo panevėžiečiams per kitas penkerias rungtynes reikia bent vieną kartą sužaisti lygiosiomis ir jie – A lygos čempionai. Dabar jie pirmi su 80 taškų.

Vilniaus „Žalgiris“ yra sužaidęs 33 rungtynes ir turi 71 tašką.

Kitose sekmadienio A lygos rungtynėse dar labiau įkaito intriga lenktynėse dėl bronzos medalių.
33-iajame ture FA „Šiauliai“ namuose turėjo iniciatyvą, tačiau Alytaus „Dainavos“ pralaužti nepajėgė ir komandos pasidalino po tašką – 0:0.

Pirmame iniciatyva priklausė šeimininkams. Jų gretose smūgiais iš tolimesnės distancijos išsiskyrė Gabrielius Micevičius bei Danielis Romanovskis, tačiau Orestas Kostykas su savo užduotimis susitvarkė.

Po pertraukos abi komandos savo progomis taip pat nepasinaudojo.

FA „Šiauliai“ išsilaikė 3-ioje pozicijoje su 56 taškais ir yra sužaidę vienomis rungtynėmis mažiau nei Kauno raj. „Hegelmann“, kurie žengia ketvirti. Dainaviečiai rikiuojasi septinti – jų sąskaitoje 31 taškas.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją