Pagal naują sutartį W. Rooney „Manchester United“ ekipoje žais iki 2019 metų birželio. Taip pat pranešta, jog baigęs žaidėjo karjerą puolėjas taps klubo ambasadoriumi.

Neoficialiai pranešama, kad pagal naują sutartį W. Rooney per savaitę uždirbs fantastišką sumą pinigų - apie 300 tūkst. svarų.

Buvo nemažai kalbų, jog Wayne'as nėra patenkintas Mančesteryje. Juo domėjosi Londono „Chelsea“ ir kiti Europos futbolo klubai.

Tačiau Anglijos rinktinės puolėjas nusprendė susieti savo ateitį su „Manchester United“ ir dabar turi puikias galimybes tapti rezultatyviausiu visų laikų Mančesterio komandos žaidėju.

28-erių metų W. Rooney į „United“ iš Liverpulio „Everton“ ekipos persikėlė 2004 metų rugpjūčio mėnesį. Mančesterio komandoje jis jau sužaidė 430 rungtynių ir per jas pelnė 208 įvarčius.

Daugiau įvarčių vilkėdami „Manchester United“ marškinėlius yra pelnę tik trys žaidėjai - Jackas Rowley (211), Denisas Law (237) ir Bobby'is Charltonas (249).

„Esu labai laimingas, jog mums pavyko įkalbėti W. Rooney pasilikti. Dėl Wayne'o galimybių, patirties ir noro laimėti, jis yra svarbiausia mano planų šiame klube dalis“, - aiškino „Manchester United“ treneris Davidas Moyesas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)