„Hearts“ klubas savo oficialioje svetainėje internete patvirtino, kad didžiajai daliai komandos, kurią sudaro 45 žaidėjai, atlyginimai buvo sumokėti laiku. Tačiau atlyginimai vėluoja keliems vyresniems futbolininkams, kurie apie tai buvo asmeniškai informuoti.

„Hearts“ klubas drauge su kitomis Škotijos „Premier“ futbolo lygos („Clydesdale Bank Premier League“) komandomis laukia išmokų už televizijos transliacijas. Už tai priklauso po 300 tūkst. svarų sterlingų kiekvienai ekipai.

„Mes atsiprašome, kad nedideliai daliai žaidėjų truputį vėluoja atlyginimų išmokėjimas. Mes jiems esame dėkingi už situacijos supratimą. Tikimės, kad gavus laukiamų įplaukų, problema artimiausioje ateityje bus išspręsta“, - cituojamas „Hearts“ klubo atstovas.

Praėjusį sezoną „Hearts“ futbolininkai ir klubo darbuotojai tris mėnesius iš eilės laiku nesulaukdavo savo atlyginimų. Žaidėjai dėl to skundėsi Škotijos futbolo federacijai (PFA) ir futbolininkų profsąjungai. Sausį situacija pagerėjo, bet kovo mėnesį algos vėl vėlavo 12 dienų.

„Hearts“ vadovai teigia, kad pastarojo delsimo priežastis - sutrikęs pinigų srauto iš Lietuvos pervedimas.

Škotijos spauda skelbia, kad atlyginimai vėluoja penkiems pagrindinės sudėties futbolininkams, tarp jų ir kapitonui Mariui Žaliūkui, Andy Websteriui bei Andrew Driveriui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)