Susirinkusią Vilniaus futbolo bendruomenę sveikino VRFS prezidentas Deividas Šemberas, garbės prezidentas Algimantas Liubinskas ir Sekmadienio futbolo lygos vadovas Mindaugas Kasperūnas.

„Vilnius ne vien futbolo masiškumu, bet ir populiarumu jau daug metų aiškiai pranoksta kitus regionus. Kitų apskričių atstovai galėtų vilniečių įdirbį laikyti sektinu ir pritaikyti savo praktikoje“, – pažymėjo buvęs nacionalinės rinktinės treneris A. Liubinskas.

VRFS uždarymo renginyje garsiausiai skambėjo vyrų „TransINVEST“ ir moterų „MFA Žalgiris-MRU“ komandų pavadinimai.

Lietuvos taurę iškovoję ir LFF I lygą laimėję Vilniaus rajono „TransINVEST“ atstovai pripažinti geriausiu Vilniaus regiono klubu-organizacija. Jų strategas Giedrius Barevičius – geriausiu treneriu, o komandos kapitonas Linas Pilibaitis – geriausiu 2023 metų Vilniaus regiono futbolininku.

Nepailstantis 38-erių veteranas sustoti neketina ir kitą sezoną pasiryžęs vesti komandą į priekį A lygoje. Šiuo metu L. Pilibaitis atostogauja Norvegijoje, tad atvykti atsiimti apdovanojimo negalėjo. Žinią apie nuskintus laurus jam improvizuotai telefonu tiesiai nuo renginio scenos pranešė vienas „TransINVEST“ vadovų Salvijus Barevičius.

„Per ilgą karjerą man toks apdovanojimas pirmas, todėl labai džiugus. Bet pasakysiu paprastai: be komandos ir trenerių nebūtų šio įvertinimo. Todėl mano padėka ir pagarba jiems. Kitą sezoną eisime kovoti į A lygą. Ir aš savo asmeninius apdovanojimus mielai iškeisiu į „TransINVEST“ komandos sėkmę“, – į renginio vedėjų sveikinimus atsiliepė L. Pilibaitis.

Giedrius Barevičius

Moterų A lygoje sidabrą iškovojusios „MFA Žalgiris-MRU“ komandos direktorius Svajūnas Stravinskas laimėjo geriausio komandos vadovo nominacijoje. Vicečempionių vartininkė Meda Šeškutė tapo geriausia Vilniaus futbolininke, o gynėja Augustė Andrijevskytė nugalėjo „Metų proveržio“ nominacijoje tarp merginų.

Vaikinų „Metų proveržio“ nominacijoje geriausiu pripažintas Vilniaus „Žalgirio“ vyrų komandoje savo vietą atradęs Romualdas Jansonas. 18-metis jaunuolis debiuto sezoną A lygoje spėjo sužaisti net 26 rungtynes.

Romualdas Jansonas

VRFS III lygos pirmenybių nugalėtojais antrą sezoną iš eilės tapo Naujosios Vilnios „Granito“ komanda. „Medžiai“ liko antri, o trečiąją vietą užėmė „Širvintos-VGTU Vilkai“.

Geriausiu VRFS III lygos teisėju šiemet pripažintas Gediminas Macevičius.

Taip pat pagerbtos geriausios praėjusio VRFS salės futbolo sezono komandos „Setaltas“, „Aktas“ ir „VDA Futsal“.

Naujosios Vilnios "Granitas"
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją