Nors futbolininkas ir jo advokatai incidentą neigia, Vokietijos žurnalas „Der Spiegel“ cituoja naujus dokumentus iš „Football Leaks“, kurie gali patvirtinti Kathryn Mayorga kaltinimus, kad futbolininkas ją išprievartavo 2009 metais Las Vegase vykusiame vakarėlyje.

Dokumentuose atskleidžiama, kaip prieš devynerius metus portugalo advokatai derėjosi su K. Mayorga ir jos atstovais dėl tylos apie incidentą. Teigiama, kad merginai už tai buvo sumokėta 375 tūkst. JAV dolerių.

Taip pat „Football Leaks“ paviešintoje medžiagoje rastas C. Ronaldo pokalbis su teisės patarėju, kurio metu futbolininkas pripažįsta, kad turėjo lytinių santykių su K. Mayorga, nors ji kelis kartus ištarė „ne“ ir „sustok“.

C. Ronaldo teisininkai dokumentuose esančią medžiagą neigia ir tvirtina, jog svarbios išrašų dalys yra dingusios arba sufabrikuotos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)