Remiantis žiniasklaidos pranešimais, 20-metis saugas sausį atsivėrus perėjimų langui turėtų keltis į „Leipzig“.

Bronzinius praėjusio sezono Vokietijos „Bundesliga“ pirmenybių prizininkus ir UEFA Čempionų lygos pusfinalinininkus valdo tas pats energetinių gėrimų gamintojas „Red Bull“ kaip ir „Salzburg“.

Tad toks D. Szoboszlai karjeros posūkis dar neseniai buvo lengvai nuspėjamas, bet pastarosiomis savaitėmis vilioti vengrų talentą ėmė ir kiti klubai, pirmiausia, Londono „Arsenal“ (Anglija).

Puikiu smūgiu pasižymintis ir aikštę ne prasčiau matantis futbolininkas taip pat buvo siejamas su tokiais grandais kaip Miuncheno „Bayern“ (Vokietija) ar Madrido „Real“ (Ispanija).

Pastarajame klube praeityje žaidė Vengrijos legenda Ferencas Puskasas, tad D. Szoboszlai pastaruoju metu vis dažniau gretinamas su garsiausiu tautiečiu iš futbolo aikštės.

Šiame Čempionų lygos sezone „Salzburg“ lyderis pasižymėjo dviem įvarčiais, dar du pelnė atrankos varžybose. Austrijos pirmenybėse jo sąskaitoje – 4 taiklūs smūgiai ir 6 rezultatyvūs perdavimai.

Per dar trumpą karjerą nacionalinėje komandoje D. Szoboszlai per 12 rungtynių kamuolį į tinklą pasiuntė tris kartus.

Pastaraisiais metais per „Salzburg“ trampliną į „Leipzig“ nušoko tokie žaidėjai kaip Naby Keita ar Dayotas Upamecano.

Praėjusią žiemą „Salzburg“ taip pat pardavė savo ryškiausias žvaigždes: Erlingas Haalandas išvyko į Dortmundo „Borussia“ (Vokietija), Takumi Minamino – į „Liverpool“ (Anglija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)