„Po savaitgalio sveikata pagerėjo, tad dabar jaučiuosi visai neblogai. Antradienį jau dalyvavau komandos treniruotėje. Ligos padariniai dar jaučiami, todėl sportuoti nebuvo lengva. Savaitgalį jau būsiu pasiruošęs rungtynėms su „Sūduva“, tad jeigu treneriui manęs reikės – bėgsiu į aikštę ir padėsiu komandos draugams“, - sakė A. Jankauskas.

Liga užklupo visus kapitono šeimos narius. „Viskas prasidėjo nuo to, kad susirgo žmona. Po kiek laiko ligos simptomai pasireiškė ir vaikui. Galiausiai virusinė infekcija užklupo ir mane, tad sirgome visa šeima. Turėjau tris dienas gulėti lovoje ir tik pirmadienį pasijutau geriau“, - pasakojo žaidėjas.

A. Jankauskas neslepia, kad lengviau rungtyniauti pačiam nei komandos žaidimą stebėti iš šalies.

„Rungtynes su „Kruoja“ stebėjau internetu. Matėsi, kad komandai ši dvikova buvo labai sunki. Varžovai turėjo tris „mirtinas“ progas, tačiau Marius Rapalis ir Luka Peričius žaidė labai patikimai ir sugebėjo apginti vartus.

Mums pirmajame kėlinyje nesisekė sukurti pavojingų atakų, tačiau antrajame žaidimas ženkliai pagerėjo. Progų neturėjome labai daug, bet turėjome Calumą Elliotą, kuris pasinaudojo atsiradusiu šansu ir nulėmė rungtynių baigtį“, - sakė komandos kapitonas. – Varžybos klostėsi panašiai kaip ir Gargžduose su „Banga“. Žinoma, tuomet rungtyniavau pats, o dabar viską teko stebėti iš šalies. Kai pats nežaidi viską vertini kitaip, todėl man patinka aikštėje būti pačiam ir stengtis padėti komandai. Be to žiūrint rungtynes per internetą ar televiziją jaudiniesi labiau“, - pasakojo jis.

Nors sekmadienį laukia dar pajėgesnis varžovas, kapitonas tiki, kad komanda pademonstruos gerą žaidimą ir kovos tik dėl pergalės.

„Savaitgalį mūsų laukia dar stipresnis varžovas – puikiai sezoną pradėjusi Marijampolės „Sūduva“. Šį kartą žaisime namie prie savų žiūrovų, tad turėtume rungtyniauti geriau. Kaip ir kiekvienose varžybose į aikštę išeisime kovoti tik dėl pergalės. Lygiosios mūsų niekada netenkina, kad ir su kokiu varžovu žaistume“, - užtikrintai kalbėjo A. Jankauskas.