„IF Elfsborg“ žaidžia ne visai skandinavišką futbolą, nepastebėjau daug ilgų perdavimų. Komanda stengiasi laikyti kamuolį ant žemės. Labai stiprūs varžovų ekipos kraštai, ji rungtyniauja taktiškai brandžiai“, – analizavo strategas.

- Kokie tikslai keliami „Sūduvai“ UEFA Europos lygos turnyre?

– Visi norėtų, kad „Sūduva“ nužengtų kuo toliau, kad įveiktų bent vieną etapą. Žiūrėsime, kaip susiklostys pirmas mačas savo aikštėje. Galiu pažadėti, kad vyrai kausis iš visų jėgų, padarys viską, ką leidžia jų sugebėjimai.

– Koks rezultatas savo aikštėje būtų geras?

- Norėtųsi rungtyniaujant namuose nepraleisti įvarčio. Tai labai svarbu. Manau, vieno įvarčio galutinei pergalei neužtektų. Tačiau tenkintų rezultatas 1:0. Žinoma, norėtųsi daugiau, tačiau nereikia pernelyg įsisvajoti. Futbolininkai kovos ir stengsis pasiekti kuo geresnį rezultatą.

– Komandą neseniai papildė ukrainiečiai Sergejus Žigalovas, Sergejus Loginovas, kinai Wangas Yangas ir Gu Binas. Kaip apibūdintumėte naujokus, kuris iš jų jums padarė geriausią įspūdį?

- Nenorėčiau išskirti kurio nors vieno. Man patinka kairiojo krašto saugas Gu Binas. Jis žaidžia paprastai ir užtikrintai. Neblogas ir kitas legionierius iš Kinijos. S. Žigalovas „Mažeikių“ ekipoje buvo lyderis, mušė įvarčius, tačiau ten buvo kita komanda, kitokia situacija. S. Loginovas žaidė vieną mačą atraminio saugo pozicijoje, tačiau pasirodė nelabai sėkmingai.

- Ar ketvirtadienį „Sūduva“ galės žaisti stipriausios sudėties?

– Taip, visi yra sveiki. Stengsimės rungtyniauti taip, kad liktų patenkinti žiūrovai, kad stadione jie pasisemtų teigiamų emocijų ir išeitų iš jo būdami geros nuotaikos. Marijampolės žiūrovai supranta futbolą. Kviečiu marijampoliečius atvykti į stadioną ir aistringai palaikyti miesto komandą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją