- Komandai lieka vos kelios rungtynės Lietuvos A lygoje, tikslas, žinoma, penkta vieta. Artimiausiose rungtynėse su „Žalgiriu“ tikriausiai daug nulems šioje kovoje?

- Manau, kad taip. Nemanau, kad (Gargždų) „Banga“ praras taškus su „Mažeikiais“, o mūsų laukia labai sunkios rungtynės, oro sąlygos ir aikštės kokybė pareikalauja daug jėgų.

Ši savaitė buvo labai sunki žaidėjams, labai jiems dėkoju, kad jie atidavė visas jėgas. Būtų pratęsimas - būtų problemų. Tikslas - kuo greičiau atsistatyti, laukiam sekmadienio, tikimės, kad tai bus paskutinės tokios svarbios rungtynės. Vieną tikslą įvykdėme, sieksim – kito.

- Išvedėte komandą į Lietuvos taurės turnyro pusfinalį, ar vesite ir į finalą?

- Reikia užbaigti sezoną, dabar galvoju tik apie sekmadienio rungtynes su „Žalgiriu“. Esame kabėje su klubo vadovais, žinome vieni kitų nuomonę, lauksime.

- Ar komanda pateisina visus Jūsų lūkesčius?

- Paskutinį mėnesį – taip, komanda gera, galima iš jos išspausti dar šį bei tą. Deivis Kančelskis atliko labai didelį darbą suburdamas komandą, tačiau žaidėjai buvo patenkinti tuo, ką turi. Kiekvienas futbolininkas turi turėti kažkokį tikslą ir tas pasitenkinimas ką turi, gal ir trukdė šį sezoną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją