28-ą tašką iškovojo ir į šešioliktą vietą nukrito Belchatuvo GKS ekipa, kurios vartus gynė Emilijus Zubas. GKS futbolininkai susitikimą su vienuoliktoje pozicijoje esančia Balstogės „Jagiellonia“ (34 tšk.) komanda baigė lygiosiomis 1:1 (0:0).

Šeimininkai pirmavo po tikslaus Szymono Sawalos (54 min.) smūgio, o rezultatą jau per teisėjo kompensuotą laiką išlygino Euzebiuszas Smolarekas (90+1 min.).

42-ą tašką iškovojo penktą vietą šešiolikos komandų turnyre užimantis be Vytauto Lukšos žaidęs Varšuvos „Polonia“ klubas, mačą namuose su ketvirtojoje pozicijoje esančiais Glivicės „Piast“ (46 tšk.) futbolininkais baigusi lygiosiomis 1:1 (0:0).

Šiame mače lietuvis vėl liko tarp atsarginių žaidėjų.

Svečiai pirmavo po Marcino Robako (67 min.) įvarčio, o rezultatą išlygino Aleksandras Todorovskis (81 min. iš 11 m baudinio).

Susitikimą komandos baigė ne visų sudėčių - šeimininkų gretose iš aikštės buvo pašalinti Martinas Baranas (73 min.) ir vartininkas Sebastianas Przyrowskis (90 min.), o svečių ekipoje raudoną kortelę prieš save išvydo įvarčio autorius M. Robakas (90 min.).

36-ą tašką iškovojo devintoje vietoje likusi Kelcų „Korona“ komanda, savo aikštėje rungtynes su dvyliktoje pozicijoje esančia Lodzės „Widzew“ (33 tšk.) ekipa baigė 0:0. Lietuvis Tadas Kijanskas nebuvo įtrauktas į susitikimo protokolą.

Sidabro medalius šiame sezone jau užsitikrino Poznanės „Lech“ (58 tšk.) futbolininkai, o trečioje pozicijoje lieka ir kovą dėl bronzos tęsia Vroclavo „Šląsk“ (47 taškai) klubas.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)