Vizitą Lietuvoje ištisą pusmetį minučių tikslumu planavusiems anglams nereikėjo gaišti eilėje prie pasų kontrolės punkto ar lūkuriuojant savo bagažo kaip eiliniams keleiviams.

Futbolininkų dokumentus pareigūnai patikrino dar lėktuve, todėl į autobusą jie susėdo vos nulipę nuo orlaivio trapo.

Svečiai stropiai saugojosi bet kokio futbolo mėgėjų ir žiniasklaidos atstovų dėmesio. Prieš pusę metų atvykimo procedūras pradėjusios derinti Anglijos Futbolo asociacijos (FA) prašymu, Vilniaus oro uosto administracija neleido patekti į aerodromo teritoriją žurnalistams ar fotografams.

Pirmą kartą istorijoje Lietuvoje viešinti Anglijos rinktinė išsyk buvo nuvežta į senamiesčio širdyje įsikūrusį 5 žvaigždučių „Kempinski“ viešbutį. Sekmadienį vakare futbolo pradininkai surengs vienintelę treniruotę Lietuvos futbolo federacijos (LFF) stadione, o kitą dieną sužais rungtynes su šeimininkais, pavakarieniaus tiesiog rūbinėje ir tą patį vakarą iškeliaus namo.

Kelialapį į 2016 metų žemyno pirmenybes jau turintis R. Hodgsonas į Vilnių nusprendė nesivežti tokių savo komandos žvaigždžių kaip Wayne'as Rooney, Joe Hartas, Gary Cahillas, Michaelas Carrickas ir Jamesas Milneris.

Primename, kad Anglijos ekipa Europos čempionato atrankos E grupėje yra užsitikrinusi pirmą vietą (27 tšk.), o Lietuva žengia priešpaskutinė penkta (10 tšk.).

Paskutinio atrankos varžybų turo akistata Vilniuje tarp lietuvių ir anglų pirmadienį prasidės nuo 21.45 val.

Pirmoje tarpusavio dvikovoje praėjusį kovą Londone R. Hodgsono ekipa sutriuškino Igorio Pankratjevo auklėtinius 4:0.

Anglijos rinktinės sudėtis rungtynėms su Lietuva

Vartininkai: Jackas Butlandas, Tomas Heatonas;

Gynėjai: Philas Jagielka, Chrisas Smallingas, Philas Jonesas, Ryanas Bertrandas, Nathanielis Clyne'as, Kyle'as Walkeris, Kieranas Gibbsas;

Saugai: Dele Alli, Adamas Lallana,
Androsas Townsendas, Jonjo Shelvey, Alexas Oxlade'as-Chamberlainas, Raheemas Sterlingas, Rossas Barkley;

Puolėjai: Danny Ingsas, Jamie Vardy, Harry Kane'as, Theo Walcottas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (221)