Tokio reikalavimo - drausti Kauno klubui „Žalgiris“ naudoti „Žalgirio“ pavadinimą ir/ar prekių ženklus su krepšiniu susijusioje veikloje VMFD „Žalgiris“ nėra nurodęs ir Vilniaus apygardos teismui pateiktame ieškinyje.

VMFD „Žalgiris“ pareikšdamas ieškinį, siekia ne uždrausti Kauno „Žalgiriui“ naudoti „Žalgirio“ vardą krepšinyje, o tik ginti savo turimus prekių ženklus ir išimtines teises naudoti „Žalgiris“ prekių ženklus ir pavadinimą veikloje, susijusioje su futbolu ir neatmeta galimybės susitarti su Kauno krepšinio klubu „Žalgiris“ taikiai.

VMFD „Žalgiris“ puoselėja Lietuvos sporto istoriją ir tradicijas, todėl siekia apginti šias, per ilgus metus futbole ir krepšinyje susiformavusias vertybes, jų nepainiojant ir neklaidinant mūsų šalies visuomenės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (249)