Šventės, kurioje dalyvaus ir „Žalgirio“ futbolininkai, metu visi susirinkusieji prie Balsio ežero išvys paplūdimio futbolo turnyrą, galės dalyvauti linksmuose konkursuose, loterijoje laimėti „Žalgirio“ rėmėjo prizus ir įsigyti bilietus į rugpjūčio 11-ą (18.45 val.) Vilniuje vyksiančias žalgiriečių rungtynes su Klaipėdos „Atlantu“. Taip pat visų poilsiaujančių „Žalgirio“ bičiulių lauks specialios poilsio zonos, gaivieji gėrimai, gera muzika ir puiki nuotaika.

„Mes sakome, kad „Žalgiris“ - daugiau nei futbolas. Dalyvaujame socialinėje veikloje, sudarome sąlygas į rungtynes nemokamai atvykti vaikams ir senjorams, rengiame akcijas moksleiviams, studentams. Ši šventė - dar vienas įrodymas, kad „Žalgiris“ - ne tik rungtynės stadione. „Žalgiris“ yra Vilniaus istorijos ir gyvenimo dalis, o vilniečiai - mūsų komandos varomoji jėga ir įkvėpimas“, - sakė draugijos vykdomoji direktorė Vilma Venslovaitienė. - Kviečiu visus mūsų bičiulius sekmadienį apsilankyti prie Balsio ežero, pabendrauti su futbolininkais, praskaidrinti karštą dieną smagiu renginiu, o pirmadienį visiems susitikti stadione“.

Teisėjaus žalgiriečiai

Sekmadienį žalgiriečiai prie Žaliųjų ežerų surengs paplūdimio futbolo turnyrą, kuriame progą išbandyti jėgas turės aštuonios komandos, savo gretose galinčios turėti neribotą skaičių žaidėjų (vienu metu aikštėje galės rungtyniauti tik penki). Turnyre teisėjaus „Žalgirio“ ekipos futbolininkai. Komandų registracija vyksta el. paštu: info@zalgiris-vilnius.lt.

Paplūdimio futbolo turnyrą lydės įvairūs konkursai, loterijos, muzika. Norėsiantiems pailsėti nuo karščio, bus įrengta speciali poilsio zona, kurioje bus galima nemokamai atsigaivinti gėrimais, nusifotografuoti su žalgiriečiais ar tiesiog atsipūsti leidžiant laiką ant patogių sėdmaišių.

Įamžinkite savo kovą su karščiu

„Žalgiris“ taip pat kviečia visą šią savaitę savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje dalintis nuotraukomis, kuriose galima matyti, kaip kovojate su karščiu. Įdomiausių nuotraukų autoriai bus apdovanoti kvietimais į „Žalgirio“ ir „Atlanto“ rungtynes bei vertingais prizais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)