Per 201-erias bavarų klube sužaistas rungtynes A. Robbenas pelnė 99 įvarčius.

Prieš tai olandas atstovavo Madrido „Real“ (Ispanija), Londono „Chelsea“ (Anglija), Eindhoveno PSV ir „Groningen“ (abi – Nyderlandai) ekipoms.

Savo šalies rinktinėje, iš kurios pasitraukė dar 2017 metais, A. Robbenas per 96 mačus pasižymėjo 37 kartus ir 2010 metais tapo pasaulio vicečempionu.

2013-aisiais su „Bayern“ jis triumfavo UEFA Čempionų lygoje.

Aikštėje puolėjas pagarsėjo tuo, jog beveik nenaudodavo savo dešinės kojos, tačiau stipriąja kaire išdarinėdavo stebuklus.

Tuo metu Italijos futbolo ikona Gianluigi Buffonas apsisprendė tęsti karjerą ir darys tai ekipoje, kurioje praleido net 17 metų.

41-erių vartininkas pasirašė vienerių metų trukmės sutartį su savo tėvynės čempionu Turino „Juventus“.

Į „senąją senjorą“ veteranas grįžta po sezono pertraukos, kurią ne itin sėkmingai praleido „Paris Saint-Germain“ (Prancūzija) stovykloje.

„Gyvenimas neįtikėtinas. Tai – viena laimingiausių dienų mano gyvenime“, – sugrįžimą į Turiną pakomentavo vartų sargas, praeityje susižėręs daugybę individualių apdovanojimų kaip geriausias savo pozicijos žaidėjas Italijoje, Europoje ir visame pasaulyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)